Ознака: со солзи

Македонија

Дурловски со солзи: За сите кои бевте крај мене и за блиските што станаа далечни

Оперскиот пејач Игор Дурловски е единствениот кој доби ослободителна пресуда во случајот „27 април“, по што со видео се огласи на Фејсбук. – Кога слободата е ропство а среќата тага! Мелем […]