Ознака: со соработката

Свет

“Google“ планира да продолжи со соработката со “Huawei “

Како што пренесува “CNBC“ Министерството за трговија на Соединетите држави соопшти дека издале 90-дневни лиценци за мобилни телефонски компании и даватели на Интернет услуги за работа со “Huawei “. Целта […]