Ознака: со социјална пензија

Македонија

2.631 лице се стекнаа со социјална пензија, соопшти МТСП

Од почетокот на спроведувањето на социјалната реформа до сега 2.631 лице се стекнаа со правото на користење на социјална пензија предвидена со законската регулатива за социјална сигурност на стари лица. […]