Ознака: со Србија

Македонија

При обид за нелегално поминување на границата со Србија фатени шестмина Кинези

На 01.03.2019 година во 11:10 часот во реонот на с. Лојане мото патрола од ПС за ГН-Сопот при обид за нелегално поминување на државната граница од Република Србија кон Република […]