Ознака: со тажна причина

Меѓународен фудбал

Судијата свиреше крај во 88. минута-со причина, но тажна

Овој викенд во Португалија на мечот од јуниорските екипи на “Брага“ и “Бенфика“ се случи тажна сцена, по што натпреварот заврши во 88-та минута. Тренерот на “Брага“ со солзи во […]