Ознака: со фломастер по новинарите

Вести Македонија

Кочо Анѓушев излезе од контрола –  со фломастер удри по новинарите

Вицепремиерот Анѓушев секогаш се обраќа со висок тон – на тоа сме веќе навикнати, но денес навистина ги премина сите граници. На денешниот брифинг во момент кога беше сигурен дека […]