Ознака: со Цеца

Магазин

Родителите на Богдана радоста ја споделија со Цеца, а на Вељко ќе му ја остават куќата

Родителите на свршеницата на Вељко Ражнатовиќ се среќни што нивната ќерка е бремена и веќе почнале да се подготвуваат за свадбата, која е закажана за 24 ноември во хотелот “Хајат“ […]