Ознака: со црвени балони

Живот

Со црвени балони одбележан Светскиот ден на хемофилијата

Одбележувајќи го Светскиот ден на хемофилијата од Здружението порачаа дека и тие се способни да работат, бидејќи навреме ја примаат терапијата. Задоволни се, велат, со резервите на лекови и се […]