Ознака: со честитка

Вести Македонија

Иванов: Народот секогаш ги слави храбрите, а историјата ги презира страшливите и поткупливите

Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, по повод одбележувањето на државниот празник 23 Oктомври – Денот на Mакедонската револуционерна борба, упати честитка до граѓаните на Република Македонија. „Највозвишена цел на […]