Ознака: со шок бомби и солзавец

Балкан Вести

Полицијата со шок бомби и солзавец се бори со мигранти од Солун кои се обидуваат да влезат во Македонија

Полицијата со употеба на солзавец се обидува да спречи стотици мигранти кои утринава го напуштија бегалскиот камп во Солун и се упатија кон границата со Македонија. Во близина на границата […]