Ознака: спавача

Вицотека

Доаѓа млада девојка кај баба ѝ на поседок и утредента бабава ја гледа внуката гола во кревет…

Доаѓа млада девојка кај баба и на поседок. Утрото ја гледа бабава внуката во кревет гола: – Леле црна керко, зашто спиеш гола? – Не сум гола бабо, туку тоа е модерна […]