Ознака: спасен живот

Живот

И го спасил животот кога имала пет години, 18 години подоцна таа направила нешто неверојатно!

Пензионираниот американски офицер Петар Гец, кој во јуни 1998 година и го спасил животот на петгодишната Џосибелк Џоси Апонте, повторно се сретнал со неа, но овој пат причината била друга.Џосибелк […]