Ознака: Спасовденски средби

Локална самоуправа

„Спасовденски средби 2016“ во Маџари

По долги години во дворот на Црквата Св. Спас во населбата Маџари се организираат Спасовденски средби.Од иницијативниот одбор за организирање на овие средби информираат дека во минатото пред многу години […]