Ознака: Спасов

Вести

Бесплатно летување за две илјади деца од семејствата во социјален ризик

Две илјади деца од семејства во социјален ризик и социјално загрозени семејства и ова лето ќе имаат можност да одат на бесплатен летен одмор во рамки на проектот што го […]

Вести

Владата продолжува со поддршката на згрижувачките семејства

Владата ќе продолжи да ја поддржува работата на згрижувачките семејства, нагласи министерот за труд и социјална политика Диме Спасов во одговор на новинарско прашање.Тој го честита Денот на згрижувачките семејства […]