Ознака: спасувачка екипа

Вести

Млад Французин се загуби на Пелистер, пронајден е на полноќ уморен и исплашен

Планинари спасувачи од Дирекцијата за заштита и спасување – Битола успешно ја завршија потрагата по турист од Франција кој вчера залутал низ моликите на планината Баба. Гостинот од Франција на […]