Ознака: спасувачка служба

Вести

Не можела да се симне од планина, платила 3.600 евра

Една планинарка во Шведска побарала спасувачка служба поради тоа што заради умор не можела да се симне од планина, пренесуваат локалните медиуми.Брачен пар ги контактирале спасувачите и полицијата посочувајќи им […]