Ознака: спасувачки тимови

Вести

Спасувачки тимови воспоставиле контакт со деца под урнатините на училиште два дена по земјотресот во Мексико

Два дена по катастрофалниот земјотрес во Мексико, при што загинаа најмалку 230 лица, спасувачките тимови воспоставија контакт по телефон со деца, затрупани под урнатините на училиште во Мексико Сити.Спасувачите соопштија […]