Ознака: спасувачки тим

Локална самоуправа

Градоначалникот Трајановски организираше вечера за спасувачкиот тим од Истанбул

Градоначалникот на Град Скопје, Коце Трајановски, вчера /15.08.2016 година/ во хотелот „Континентал“ организираше вечера за тимот спасувачи што пристигна од Градот Истанбул, Република Турција и активно се вклучи во справувањето […]