Ознака: спас ветерот

Македонија

Грејната сезона на почеток – скопјани почнаа да се гушат

Грејната сезона е на самиот почеток, а загаденоста веќе неколку пати го минува дозволениот праг на штетни честички во воздухот. Институциите само на хартија се залагаат за спроведување на 39-те прифатени […]