Ознака: СПА центар

Издвојуваме

Уникатната тајландска масажа со промотивни цени во СПА центарот на Скопје Мериот

Традиционална тајландска масажа е последниот новитет од СПА центарот на Скопје Мериот хотел. Овој вид масажа во својата основа претставува исцелувачки метод што ги комбинира знаењата на кинеската акупресура, киропрактика, […]