Ознака: сперматозоиди

Технологија

Мажи внимавајте: Од 5G мрежата може да ви се намалат сперматозоидите и да бидете неплодни

Постои загриженост дека зголеменото ниво на електромагнетно зрачење во Велика Британија со зголемувањето на покриеноста на 5Г мрежата низ целата земја може сериозно да влијае на плодноста кај мажите, објави […]

Занимливости

Како да го зголемите бројот и квалитетот на сперматозоидите

Ова е рецептот што ќе ја освежи вашата семена течност. Верувале или не, бројот на сперматозоидите може да се зголеми со користење на Ц-витамини. Ако секој ден конзумирате 200 мг […]