Ознака: сперматозуид

Вицотека

Решил некој сперматозоид да билда, за да биде развиен и да може прв да стаса…

Решил некој сперматозоид да билда, за да биде развиен и да може прв да стаса. Дошло времето за трка, и овој набилданиов бил прв, кога гледа некој сперматозоид…Решил некој сперматозоид […]