Ознака: специјалист

Вести

Хронично болните до 23 септември треба да добијат потврда од специјалист, Филипче уверува дека нема простор за паника

Скопје, 11 септември 2020 () – Хронично болните имаат рок до 23 септември да посетат специјалист и да добијат потврда со која поради нивната дијагноза и состојба нема да можат […]