Ознака: специјална единица фоки

Живот

Мислеле дека е мртов: Го оставиле во рацете на Ал Каеда, а по 14 години дознале дека направиле фатална грешка!

Командантот Брит Слабински проценил дека наредникот Џон Чепмен починал од последици на ранување бидејќи градите не му мрдале при дишење, а сега дознал дека направил сурова грешка.Тим на 6 американски […]