Ознака: специјална единица

Избор на уредникот

Македонските “Тигри” ги покажаа канџите!

  Припадниците на полициската специјална единица „Тигар“ се најдоа во репотажата на новинарот Кристоф Мацл во австрискиот весник Кроненцајтунг. Тој ги опишува Тигрите како македонската елитна единица, додавајќи дека по […]