Ознака: Специјалниот завод Демир Капија

Вести

По смртта на Илче се огласи директорката на Специјалниот завод: Беше во стабилна состојба, си јадеше…

Утрово јавноста ја потресе веста за смртта на единаесетгодишниот Илче, момчето од Охрид со тешки здравствени проблеми кое го напуштија родителите и кое со апели од јавноста беше сместено во […]