Ознака: специјални гости

Ракомет

Специјални гости на прославата за “Вардар“, коментаторите Сретен и Стеван

 Попладнево во 18:50 часот ракометарите на “Вардар“ ќе слетаат во Скопје. Како што дознава ТВ “Пресинг“ заедно со нив во Скопје доаѓаат и  коментаторите Сретен Рашковиќ и Стеван Стевановиќ, од ТВ “Арена […]