Ознака: специјални единици

Вести

Нови 125 војници примени во АРМ, од нив 48 во специјалните единици

Нови 125 професионални војници, кои поминаа селективен тест за нивните способности, денеска во касарната „Илинден“ во Скопје беа примени на служба во Армијата на Република Македонија.Честитајќи им на новопримените професионални […]