Ознака: специјални маски

Живот

Специјални маски – заштита од загадувањето

Одговарајќи на новинарско прашање за тоа дали има дополнителни мерки за превенција на здравјето на граѓаните министерот за здравство, Венко Филипче изјави дека ќе дели специјални маски за заштита од […]