Ознака: специјално училиште „Искра“

Локална самоуправа

Завршени рекоструктивните зафати во средното специјално училиште „Искра“

Државното средно училиште за специјално образование и воспитание „Искра“-Штип е подготвено за прием на учениците од 19-те општини од источниот и југосисточниот регион. Директорот на ДСУ „Искра“, Марјан Арсов денеска […]