Ознака: спилберг

Занимливости

Ќерката на Спилберг влегува во индустријата на филмови за возрасни

Посвоената ќерка на Стивен Спилберг вели дека има самопроизведено видеа за забава за возрасни и е аспирант за сексуална работничка, се вели во нејзиното интервју. Микаела Спилберг, едно од седумте […]