Ознака: спина бифилда

Фото

Оваа фотографија пред 16 години го ОБИКОЛИ СВЕТОТ: Денес, ова бебенце изгледа вака!

Оваа фотографија пред 16 години го обиколи светот. На 19 август 1999 година медицинскиот тим во Нешвил изврши операција на бремената Џули Армас – односно на 21 недела старото бебе […]