Ознака: спин

Вести

Спинот на „Бриф“ предизвика потсмев на социјалните мрежи

Потпирајќи се на изјавите на неколку жители од подрачјата погодени со поплавите, порталот Бриф се обиде да направи спин со цел да спроведе уште една кампања за оцрнување на власта.Во […]