Ознака: Спиро Ристоски

Вести

Туторството на студентите ќе им носи дополнителни поени при апликација за стипендија

Собраниската Комисија за образование, наука и спорт на денешната седница констатира дека Предлог-законот за изменување и дополнување на Законот за студентскиот стандард е прифатлив и може да се даде на […]