Ознака: Спиро

Вести

Ристовски во работна посета на охридско-струшкиот регион

Заменик-министерот за образование и наука Спиро Ристовски денеска беше во работна посета на охридско-струшкиот регион. Активностите Ристовски ги почна во селото Косел, каде на свечен начин беше предадена во употреба […]