Ознака: списание „палимпсест“

Култура

Објавен е првиот број од новоформираното меѓународно научно списание „Палимпсест“

На почетокот од ноември 2016 година објавен е првиот број од новоформираното меѓународно научно списание „Палимпсест“ („Palimpsest“) како издание на Филолошкиот факултет во Штип.„Палимпсест“ e меѓународно научно списание за лингвистички, […]