Ознака: списание

Сцена

Како од мајка роден: Роби Вилијамс се соблече за насловната страна на геј магазин

Роби  Вилијамс ги навикна своите фанови на изненадувања , но последниот потег кој  го  стори  е навистина храбар!Имено, тој  позирал за насловната страна  на еден магазин и  тоа потполно гол! […]