Ознака: сплав

Балкан

ДРАМА ВО БЕЛГРАД: Изгореа два сплава на реката Сава

Голем пожар проголта два големи објекти сплавови лоцирани на реката Сава во Белград. Пожарот избувнал на сплавот ,,Цунами“ кој служел за организирање прослави, а целосно е изгорен уште еден сплав […]