Ознака: сплетки

Избор на уредникот

Доказ: Митко Јанчев ја натегнал глупачата од Инфомакс: Нате иди кај Мицко да те информира не ми ометај!

Немаме интервенирано во текстот нити во скриншотовите воопшто, поради автентичност. Факт е дека многу работи во последно време се измешаа токму поради ангажманот на споменатата од насловот на овој текст. […]

Избор на уредникот

Луѓево од цела држава ги мрцваревте по снегојве за да гледет дамли на бина?

Вечерва на протест: Солза здрвена, жонглерон побелен, палчо полупобелен гледа у пичку матер, Тошо со обезбедување до него, оние другине ботојне в телефони гледаа… Луѓево од цела држава ги мрцваревте […]