Ознака: Сплитско-далматинската жупанија

Балкан

За заразените гости во Хрватска ќе се грижат сопствениците на апартмани

Директорот на Здравствениот дом на Сплитско-далматинската жупанија доктор Марко Раѓа, опиша ќе изгледа процедурата доколку некој турист во Хрватска се зарази со коронавирусот. – Ако странски турист од централните далматински […]