Ознака: сподели

Живот Занимливости

Кога ќе се чувствувате изгубено, прочитајте го ова…

Еден ден мудрецот го однел својот ученик во парк, лоциран во подножјето на шумата. Во паркот имало лавиринт со високи и мазни ѕидови, кои се осветлувале од сончевите зраци. Учителот […]