Ознака: споени викенди

Вести

Доаѓа уште еден споен викенд- ова се неработните денови до крајот на годината

Оваа година неколку празници се паѓаат во неработни денови, но исто така неколку се со споени викенди, како што беше за Велигден. Наскоро, односно на 24 мај, ќе имаме уште […]