Ознака: споен викенд

Вести Македонија

Среда неработен ден, па следи продолжен викенд

Празникот Успение на Пресвета Богородица (Голема Богородица) кој е во среда на 28 август ќе биде неработен ден за граѓаните од православна верисповед во Македонија. По овој празник следи 8 […]