Ознака: спокоен живот

Живот

Негативните мисли создаваат болест на умот, духот и телото: 10 индијански правила за спокоен живот

Овие 10 правила ќе ве инспирираат да размислите за својот живот и да го подобрите, но и да живеете поспокојно. 1. Бидете толерантни кон оние кои не се на истиот […]