Ознака: СПОМЕНИК НА ОСЛОБОДИТЕЛИТЕ

Локална самоуправа

Делегации од земјава и странство положија цвеќиња пред Споменикот на ослободителите на Скопје

Пред Споменикот на ослободителите на градот Скопје, пред платото на Владата на Република Македонија, денеска официјални делегации од нашава земја и од странство, положија цвеќиња во чест на Денот на […]