Ознака: спомен

Вести

Положување цвеќе во спомен на децата бегалци од Егејска Македонија

Со положување цвеќе пред споменикот на децата бегалци во паркот „Жена борец“ и промоција на романот „Петар од Чеган“ од Јордана Тодоровска, Светскиот македонски конгрес (СМК) и Сојузот на Македонците […]