Ознака: спонзоруша

Занимливости

Девојка напишала: „Убава сум и барам богаташ“ – богат банкар убаво ја „спушти“

На портал за барање партнери една девојка напишала писмо дека идниот маж мора да заработува многу пари и објаснила зошто. Добила неочекуван одговор. „Младата и убава девојка“, како што самата […]

Живот

Исповед на спонзоруша: Во врска сум со богат старец, ми угодува во се, а кога имаме секс..

Таа има 28 години, а тој неодамна наполни 70. Девојката од малото место место на Јадранот раскажа поради што се соглсила на брак со маж кој може да и биде […]

Занимливости

Седум видови на спонзоруши

Од некоја чудна и неразбирлива причина, спонзорушите претставуваат непресушен извор на интерес кај нас и на Балканот. Во Србија неодамна излезе и книга во која се опишуваат спонозрушите. Меѓу другото, […]

Занимливости

Милионер до спонзоруша: Твојата убавина ќе исчезне, моите пари нема

Девојката која со писмо одлучила да побара богат сопруг, неодамна доби одговор и од генералниот директор на финансиската корпорација Ј. П . Морган. -Имам 25 години и навистина сум убава […]