Ознака: спонзор

Сцена

Рада Mанојловиќ се осуди да го открие нешто за Цеца и Брена што никој не се осудил претходно: Тие имаат спонзори…

Новиот апбум „Метропола“ на Рада Манојловиќ постигнува неверојатни успеси, а пејачката се огласи за подемот во кариерата.- Немав спонзор за албумот, но не знам дали тоа е паметно или глупаво. […]