Ознака: спонтан абортус

Живот

Два СПОНТАНИ АБОРТУСИ и ПРОБЛЕМИ СО СРЦЕТО! Оваа девојка ве предупредува да не ја повторувате најзината грешка!

Дион Парет, била зависник од енергетски пијалоци, а денес има сериозни здравствени проблеми. Овие пијалоци во својот состав имаат голема количина на кофеин, кој лошо делува на крвниот систем. Со […]