Ознака: според премиерот Заев

Занимливости

Сидрото Пендаровски, според премиерот Заев ќе ја повлече Македонија напред

На бисерите, да не кажеме гафовите на премиерот Заев како да им нема крај. Покрај новите, само нему познати зборови кои често ги употребува, тој речиси секојдневно продолжува со своите […]